Mr marvis x bruin Parry Mr marvis x bruin Parry Mr marvis x bruin Parry

MR MARVIS

x
BRUIN PARRY

MR MARVIS

x
BRUIN PARRY

MR MARVIS

x
BRUIN PARRY

Vores liv krydsede for først gang hinandens i gaderne i "De Jordaan" i Amsterdam, hvor Bruin bor, og MRMARVIS' hovedkvarter ligger. Bruin inspirerede os med sin dans i spejlbilledet i vores kontorvinduer. Han delte sin positivitet med verden, uvidende om den fantastiske energi, han udstrålede. Vi kunne ikke modstå smilene, der voksede på vores ansigter, hver gang han gik forbi. Efter at have erfaret, at han ud over at være en talentfuld danser, også er en lige så talentfuld kunstner, begyndte vi at undersøge et potentielt kreativt samarbejde. Da han er en travl kunstner og et travlt voksende brand, varede forberedelsestiden og den kreative proces halvandet år. Men vi mener virkelig, at det var ventetiden værd. Hans design leverer en eksplosion af energi og positivitet. Ligesom vores første møde med Bruin, ved vi, at du også vil blive fuldstændig draget ind i Wonderman’s kreative fantasi.

Vi er stolte af at kunne præsentere The Bruin Parry, vores seneste limited edition badeshorts, designet af Bruin selv.

Træd ind i en drømmeverden med den første kortfilm, der er optaget i "Het Zuiderbad" i hjertet af Amsterdam: hjemsted for både Bruin Parry og MR MARVIS.

BRUIN PARRY: WONDERMAN

Som en multidisciplinær (og talentfuld) kunstner henter Bruin inspiration fra sin kærlighed og beundring af verden omkring ham. Ved at omsætte sin fantasi til kunstnerisk praksis er Bruins værker ofte abstrakte i deres form; fra geometriske malerier, der vækkes til live af levende farvepaletter, til uovertrufne dance moves ligesom hans alterego, Bruin Jackson, og indviklede mandalaer i blækarbejde.

A MARVELLOUS MATCH

Kunst eksisterer i alle aspekter af livet. Den er et middel til at udtrykke kreativitet, personlighed og glæde. Bruin Parry, kunstner, fotograf, supermodel, musiker, danser - og vigtigst af alt - Wonderman, er indbegrebet af disse kvaliteter. Hans forkærlighed for at sprede positivitet gennem kunstneriske udtryk, er netop det, der overbeviste MR MARVIS om at arbejde sammen med ham på vores hidtil mest spændende projekt.