Mr marvis x bruin Parry Mr marvis x bruin Parry Mr marvis x bruin Parry

MR MARVIS

x
BRUIN PARRY

MR MARVIS

x
BRUIN PARRY

MR MARVIS

x
BRUIN PARRY

Bruin woont in de Amsterdamse Jordaan. Op steenworp afstand van het voormalige kantoor van MR MARVIS. Vrijwel elke dag liep Bruin met zijn koptelefoon op de straat door richting de Elandsgracht om te dansen als zijn alterego Bruin Jackson. Maar niet zonder een korte stop te maken om in de reflectie van de ramen van ons kantoor een paar dans moves te maken. Even een moonwalk om op te warmen. Bruin inspireerden ons met zijn positiviteit, energie en moves. Elke keer als Bruin dansend voorbijkwam, verscheen er een glimlach op onze gezichten. Toen wij erachter kwamen dat hij niet alleen een uitstekende danser is, maar ook een getalenteerd kunstenaar, kwamen we op het idee om te gaan samenwerken. Wonderman heeft zijn creatieve fantasie volledig losgelaten op een swim short van MR MARVIS. Het resultaat, The Bruin Parry, mag er zijn.

MR MARVIS gaf hem een swim short als canvas voor zijn creativiteit. Het resultaat: The Bruin Parry, een kunstwerk waar je in kunt zwemmen.

In de korte film nemen we een kijkje in de droomwereld van Bruin. De film is opgenomen in het Zuiderbad, in het hartje van Amsterdam; de thuisstad van zowel Bruin Parry als MR MARVIS.

BRUIN PARRY: WONDERMAN

Bruin is een artiest met vele talenten. Hij laat zich inspireren door alles wat hij ziet en beleeft in de wereld om hem heen, aangevuld met een dosis kleurrijke fantasie. Hij vertaalt deze fantasie vervolgens naar met de handgetekende abstracte, geometrisch vormen met levendige kleuren en complexe mandala’s.

EEN PERFECTE MATCH

Bruin Parry is kunstenaar, fotograaf, supermodel, musicus, danser en bovenal Wonderman. Met al zijn artistieke expressievormen straalt hij positiviteit uit.